Golling

 

Hvad kan man så bruge tiden til når man er kommet til Russbach og det regner? Man kan naturligvis gå og vandre, men man kan også se lidt på omgivelserne.

Derfor gik vores første lille tur til den nærliggende Abtenau dagen efter ankomsten, det var blot en formiddagstur dels for at orientere os i byen og dels for at køb lidt ind.

Det regnede og der var ikke meget ved at gå i byen – men pyt.

Ved supermarkedet skulle det vise sig at vi parkerede ved siden af en bil fra Stendal. Det ville aldrig være bemærket, hvis vi ikke netop havde overnattet der.

Om eftermiddagen var vejret bedre – vi kørte til Golling, hvorfra fotoet stammer. Her kan man se på huse, som det ses, og man kan besøge Gollinger Wasserfall (75 meter), hvis man ellers kan finde en parkeringsplads, der ser ud som om man må bruge den. Det virker lidt som at man bare skal parkere og se hvad der sker, selv om pladserne ser private ud. Det fandt vi ikke lige ud af – så det vandfald har vi tilgode.

Det gør ikke så meget, idet vi på tilbagevejen gjorde holdt og gik en fin tur i Lammerklamm, som er reserveret de næste poster.

På vejen til Golling havde vi i øvrigt den tvivlsomme fornøjelse at køre foran hvad man med rimelighed kan kalde en lastbilsvanvidsbillist. Han kom nærmere og nærmere og helt tæt på. Ind til siden så fjolset kunne komme videre – det gjorde han sandelig. Hen i nakken på den næste bil, uden om uden hensyn til manglende oversigt og dobbeltstreger osv. Puha.

Kan du ane den hvide konditor på det øverste billede. Her er han:

Konditor

Posted by Picasa
Forrige post

Arrogant parkering

Næste post

Træer i Berlin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *