Motto i snevejret

Heldigvis er mit fortov begrænset til ganske få meter. Det værdsættes når sneen, der er dalet ned i store mængder, skal flyttes.

Andre er mindre heldige, hjørnegrundejere har sædvanligvis mange meter fortov at rydde.

TV viste et vinterligt indslag fra en villavej på Fyn. Nogle grundejere benyttede sig af den gode, velkendte metode og flyttede sne med en sneskovl. Det gav god motion. En havde anskaffet sig en minisnekaster, hvilket hun var meget glad for, idet hendes forhold til sne var hadefuldt.

Snevejr

TV interviewede – naturligvis – en mand om den alvorlige problemstilling med snerydning. Alt medens han ordnede verdenssituationen, skovlede konen sne. Det mente han hun havde godt af. Det var vist venligt og ikke ondskabsfuldt ment.

Jeg hæftede mig imidlertid ved det motto han formulerede:

Livets lov lyder,
du er hvad du yder.

Ovenstående foto er fra i dag.

Forrige post

Tjene penge online

Næste post

Due, dronninger og dansk jul på engelsk babyniveau

Comments

 1. Svar

  Jeg klikker ikke på din reklame – deres hjælp til bundfrosne cykler er nemlig ikke meget værd 🙂

  Jeg fornemmer en god humor bag din omtale af “den alvorlige problemstilling med snerydning” – herligt. Nu har vi da sneen at gå op i. Selv har jeg intet fortov at rydde, for jeg bor i en lejlighed, hvor vores vicevært og hans gode medhjælper klarer den slags. Ja det vil sige hvis sneen falder mellem 07 og 15:30 på hverdage. I weekenden ligger det så lidt længere…

  • Ellen
  • 27. november 2010
  Svar

  Vi er et par stykker, der er glade for små fortovsstrækninger.
  Bænkmotivet kan jeg genkende, selv om det ikke er så blåfarvet som mit, og din fine sarkasme omkring kønnet på den interviewede kan jeg smile ret meget ret skævt af.
  Jeg håber ikke, jeg får brug for vejhjælp, men man skal aldrig sige aldrig – har dog ikke haft brug for andre end John endnu 😉
  (Krydse, krydse fingre…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *